Kuortaneen Kirjanpito Oy:n pääasiallista toimintaa ovat tilitoimistopalvelut. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi palkanlaskennasta ja kirjanpidosta tilinpäätökseen ja veroilmoituksiin.

 Palvelumme skaalautuvat erikokoisten yritysten tarpeisiin. Kun me olemme tukenasi, voit itse keskittyä turvallisin mielin yritystoimintaasi!

Kirjanpito ja arvonlisäveron laskeminen

Teemme kirjanpidon sovitulta ajalta joko kuukausi, neljännesvuosi tai vuosi kerrallaan. Saat halutessasi kuukausittain tuloslaskelman ja taseen, joista voit seurata yritystoimintasi kehitystä. Laskemme maksettavan tai palautettavan arvonlisäveron määrän ja lähetämme arvonlisäveron kausiveroilmoituksen verottajalle suoraan järjestelmästämme. Kuitit, laskut ja tiliotteet voit toimittaa meille paperisina tai sähköisinä. Voit valita yhteydenpitokanavaksi sähköpostin, puhelut, tekstiviestit tai WhatsApp-viestit – mikä sinulle parhaiten sopii.

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Tilikauden päätyttyä laadimme tilinpäätöksen, jonka perusteella annamme verottajalle myös veroilmoituksen. Lähetämme tilinpäätösluonnoksen sinulle etukäteen tutustuttavaksi ja käymme tilinpäätöksen yhdessä kanssasi läpi. Tilinpäätöksen lukuja voit verrata edellisen tilikauden lukuihin ja suunnitella niiden perusteella tulevaa. Saat meiltä tarvittaessa neuvoja tilinpäätöksen tulkintaan.

Lue lisää neuvontapalveluistamme

Asiakkaan tiloissa tehtävät taloushallinnon työt

Voimme tarvittaessa tulla luoksesi tekemään toivomasi taloushallinnon työt yrityksesi omilla järjestelmillä. Teemme asiakkaiden tiloissa esimerkiksi kirjanpitoa, palkanlaskentaa, laskutusta tai muita toimistotöitä. Huolehdimme taloushallintosi kuntoon!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palkanlaskenta ja tulorekisteri-ilmoitukset

Laskemme palkat ja lähetämme palkkalaskelmat yrityksellesi hyväksyttäväksi ja maksettavaksi. Voit ilmoittaa meille työntekijöiden tunnit paperilla tai sähköpostitse, tai voimme ottaa ne suoraan käyttämästänne työajanseurantajärjestelmästä. Hoidamme tulorekisteri-ilmoitukset samalla kertaa palkanlaskennan kanssa. Palkansaajille lähetämme laskelmat heidän verkkopankkiinsa.

OmaVeron seuranta ja ilmoitukset

Seuraamme OmaVeron tapahtumia säännöllisesti kirjanpidon tekemisen yhteydessä ja ilmoitamme sinulle saapuneista selvityspyynnöistä ja mahdollisista maksurästeistä.

Taloushallintoa sähköisesti tai perinteisesti paperilla!

Tarjoamme taloushallintoa sähköisesti Visma Fivaldi -ohjelmiston avulla. Visma Fivaldissa kaikki tieto on yhdessä järjestelmässä, jota kirjanpitäjä ja asiakas käyttävät yhteisesti. Halutessasi voimme valita perinteisen paperikirjanpidon. Tällöin laadimme yrityksesi kirjanpidon paperitositteiden perusteella, jotka voit toimittaa toimistomme luukkuun kätevästi kellonaikaan katsomatta. Myös sähköisen ja paperisen taloushallinnon yhdistäminen on täysin mahdollista. Tarvittaessa myös neuvomme sinua siirtymisessä kokonaan tai osittain sähköiseen taloushallintoon.